Naţionala de tineret a României s-a calificat la Europenele de fotbal. Tricolorii mici au făcut instrucţie cu Elveţia

Selecţionata lui Daniel Pancu a dispus cu 3-1 de Elveţia, astă-seară, şi a terminat pe primul loc în grupă, poziţie care o duce la turneul final continental pentru a patra oară consecutiv.

Urmărește
426 afișări
Imaginea articolului Naţionala de tineret a României s-a calificat la Europenele de fotbal. Tricolorii mici au făcut instrucţie cu Elveţia

Ianis Stoica, stânga, şi Octavian Popescu sunt liderii naţionalei mici FOTO: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

ROMÂNIA - ELVEŢIA 3-1 
I. Stoica (16 şi 35), Akdag (68) / Hajdari (65)

În ultima partidă din grupă, pe stadionul din Giuleşti, România a răpus Elveţia, scor 3-1.

Cu 22 de puncte acumulate în 10 jocuri, naţionala mică a terminat prima în grupă, devansând Finlanda (20 de puncte) şi Elveţia (18 puncte).

Primul loc duce direct la Euro, locul secund urmând să susţine meci de baraj. 

În celelalte jocuri din grupă, tot marţi seară, Finlanda - Muntenegru 2-1 şi Albania - Armenia 1-0.

În prima repriză a jocului din Giuleşti, Blănuţă (România) şi Jaquez (Elveţia) au fost eliminaţi.

La faza respectivă, petrecută în minutul 28, în care elveţianul a avut o intrare dură, antrenorul Daniel Pancu a trimis şi el la vestiare, pentru proteste.

În tribune au fost prezenţi Marius Şumudică (Rapid), Adrian Mutu, Alexandru Băluţă (FCSB), Mihai Popescu (FCSB), Dan Şucu, Edy şi Anghel Iordănescu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici