Cei trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara spun că nu vor să fie duşi la mama lor. Cine este tatăl lor

  • Cei trei fraţi din judeţul Hunedoara care au dispărut luni, după ce au scăpat de sub supravegherea bonei, au apărut o zi mai târziu într-un clip video publicat pe YouTube.
  • Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.
  • Tatăl lor este Adrian Marţian, prieten în trecut cu Adrian Mutu şi fost patron la UTA Arad.
Urmărește
618 afișări
Imaginea articolului Cei trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara spun că nu vor să fie duşi la mama lor. Cine este tatăl lor

Cei trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara spun că nu vor să fie duşi la mama lor

În filmarea postată marţi, copiii susţin că sunt în siguranţă, în compania unor persoane care i-au „tratat bine”, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, Rania Adriana Marţian, în video.

Copiii au fost daţi în urmărire de către tatăl lor, luni seară, după ce bona celor trei fraţi l-a anunţat că aceştia nu se mai aflau acasă. Ei au fost daţi imediat în urmărire naţională şi sunt căutaţi de autorităţi.

Potrivit IPJ Hunedoara, cei trei copii au următoarele semnalmente:

- Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere;
- Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă;
- Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Potrivit autorităţilor, nu se cunosc hainele cu care erau îmbrăcaţi minorii în momentul plecării.

Cei 3 sunt copiii lui Adrian Marţian, fostul patron la echipa de fotbal UTA Arad. În trecut, el era prieten cu Adrian Mutu, cu care ulterior a avut un litigiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici