Băsescu: Poziţia oficială în privinţa Libiei, după o decizie a NATO - RTV

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial duminică, 20 martie)

Urmărește
3 afișări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la RTV, că poziţia oficială a României în problema Libiei se va exprima după aprobarea de către NATO a directivei de execuţie a planificării operaţiunii din Libia.

"Nu e nici acum o poziţie oficială. Nu aţi înţeles. Am exprimat nişte puncte de vedere, atât cât pot fi făcute publice atunci când este vorba de NATO, iar poziţia oficială a României va fi după ce se adoptă directive de execuţie a planificării, care şi acum e în discuţie", a specificat Traian Băsescu, în timpul unei intervenţii telefonice la Realitatea TV.

Preşedintele a spus că România nu are "capacităţi" de intervenţie la acest moment în cadrul operaţiunii militare internaţionale asupra Libiei şi chiar dacă ar fi avut nu ar fi fost "bucuroasă" să intervină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici