50 de grade la nivelul asfaltului!

Astazi, ne vom topi pe strada si la propriu, si la figurat din cauza gradelor foarte ridicate din aceasta perioada. Daca ne amintim, in luna iulie din anii trecuti, vremea ne juca feste, pentru ca mai mereu ploua. Acum, lucrurile au luat o intorsatura drastica! Iulie 2007: luna caniculei, in care se vor inregistra peste 50 de grade la nivelul asfaltului! Canicula pune stapânire pe sudul tarii, si nu numai.

Urmărește
1 afișare
Ieri se inregistrau in Capitala, in Piata Universitatii, la orele amiezii, peste 40 de grade. Dar si in restul tarii situatia nu-i roz. Astfel ca, in majoritatea zonelor tarii, valorile de temperatura din cursul dupa-amiezelor se vor incadra intre 38 si 40 de grade, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici