Accidentul lui Dumitru Tinu putea avea alte cauze decât cele tehnice

Disputa privind moartea fostului director al cotidianului „Adevarul“ a ajuns în faza în care inclusiv anchetatorii par dispusi sa priveasca evenimentele în urma carora Dumitru Tinu a decedat dintr-o perspectiva ceva mai ampla. Procurorii au redeschis ancheta pentru a vedea în ce masura suspiciunea conform careia trecerea în nefiinta a lui Tinu se încadreaza la „omor din culpa“ este sustenabila cu argumente criminalistice. Opinia expertilor de la Volvo naste noi suspiciuni.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Accidentul lui Dumitru Tinu putea avea alte cauze decât cele tehnice

Accidentul lui Dumitru Tinu putea avea alte cauze decât cele tehnice

Nu cunoastem motivele care au stat la baza deciziei magistratilor prahoveni de a redeschide dosarul pentru a cerceta aceasta posibilitate, însa ziarul „Gardianul“ a fost în masura sa aduca în atentia opiniei publice amanunte care rastoarna concluzia initiala a anchetei, conform careia Tinu ar fi murit în urma impactului masinii pe care o conducea, impact care ar fi avut loc la o viteza de 60–70 de kilometri pe ora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici