Alertă naţională

Ne topim la propriu! Avertizarea cu cod portocaliu s-a extins pentru 32 de judeţe ale ţării şi este valabilă până luni. Temperaturile care vor depăşi frecvent 40 de grade Celsius la umbră au determinat măsuri de urgenţă din partea tuturor autorităţilor. De la programul de lucru al instituţiilor până la cel de înmormântări, toate par să se modifice.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Alertă naţională

Alertă naţională

Cea mai mare parte a ţării clocoteşte la temperaturi de peste 40 de grade Celsius la umbră. Şi aşa va mai fierbe pentru cel puţin trei zile. Judeţele Satu-Mare, Arad, Timiş, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani, vestul judeţelor Constanţa şi Tulcea, zonele joase ale judeţelor Bihor, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău,Neamţ şi Bucureşti se află în raza avertizării cu cod portocaliu. Mâine, autorităţile vor decide dacă este cazul să se anunţe şi cod roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici