Canicula va da din nou batai de cap românilor

Dupa câteva zile racoroase in care România credea ca a scapat de canicula, caldura continua sa chinuie tara noastra. Intervalul 17 - 22 iulie va fi unul extrem de fierbinte pentru toate regiunile României. Autoritatile au emis o atentionare cu cod galben pentru toata aceasta perioada.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Canicula va da din nou batai de cap românilor

Canicula va da din nou batai de cap românilor

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca in aceasta saptamâna România se va lupta, din nou, cu temperaturi enorme. Vremea va deveni excesiv de calda in toate zonele tarii, iar pentru acest interval ANM a emis o atentionare cu cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici