Casa Domnului, adăpost anticaniculă

Autorităţile au organizat centre de acordare a primului ajutor în case de cultură, cluburi ale pensionarilor sau complexuri comerciale, iar pentru a se răcori, românii sunt sfătuiţi să stea în biserici.

Urmărește
1 afișare

Căldura pune stăpânire pe România. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis ieri avertizări cu codul portocaliu pentru încă 12 judeţe, începând cu ziua de joi, 19 iulie. Astfel, codul portocaliu va fi aplicat pentru 22 de judeţe, unde temperaturile se aşteaptă să atingă şi nivelul de 40 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici