Chilipir: Fondul Proprietatea se vinde la 13% din valoarea nominala

Titlurile Fondului Proprietatea se tranzactioneaza in prezent la circa 13% din valoarea nominala, la mica publicitate, in crestere cu aproape 85% fata de finalul anului trecut, ultimele transferuri evaluand Fondul la 440 mil. euro, in conditiile in care doar lichiditatile de care acesta dispunea la sfarsitul anului trecut se ridicau la 240 mil. euro.

Urmărește
7 afișări

Pretul la care se transfera in prezent titlurile fondului nu acopera nici valoarea de piata a participatiei de 20% pe care acesta o detine la Petrom, care este evaluata in prezent pe Bursa la 708 mil. euro.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici