Divort cu va urma

Desi intre ea si sotul ei s-a intimplat ceva de o gravitate extrema (probabil unul dintre ei a inselat in mod flagrant) Mihaela Radulescu va avea numai de cistigat in urma divortului.

1 afișare
Imaginea articolului Divort cu va urma

Divort cu va urma

Asa cum spunea sotul ei, este “mai bogata decit multi oameni de afaceri”. Diva are in strainatate un cont cu multe zerouri si, inafara de acesta, Schwartzenberg va mai deschide un cont pentru Ayan, din care mama acestuia va putea sa scoata bani cu acordul tatalui, pentru a acoperi toate necesitatile copilului. Cum Ayan va ramine la mama sa, aceasta este libera sa-si aleaga resedinta, raminind, probabil, in luxoasa vila de la Snagov. Pentru ca omul de afaceri vrea o despartire amiabila, va fi de acord, fara indoiala, cu toate pretentiile pe care le va emite sotia sa.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici