Patronatele nu susţin reducerea TVA la 5%

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD+PC şi PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de bază, cum ar fi pâinea, carnea, laptele, uleiul vegetal şi zahărul, Camera fiind forul decizional.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Patronatele nu susţin reducerea TVA la 5%

Patronatele nu susţin reducerea TVA la 5%

Totodată, marţi a fost adoptat un alt proiect de lege prin care s-a stabilit ca pensiile mai mici de 2.000 de lei să nu fie impozitate. Camera Deputaţilor are rol decizional în adoptarea celor două acte legislative, astfel încât ele vor fi înaintate Preşedinţiei pentru promulgare.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici