Stupoare în Parlament: cu FMI la uşă, Legislativul votează reducerea TVA şi neimpozitarea unor pensii

Stupoarea a pus ieri stăpânire pe Camera Deputaţilor după votul dat pe cele două legi - legea de reducere a TVA la 5% la alimentele de bază şi cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei - acte normative care, odată aplicate, ar avea un impact bugetar de peste un miliard de euro anual.

Urmărește
8 afișări
Imaginea articolului Stupoare în Parlament: cu FMI la uşă, Legislativul votează reducerea TVA şi neimpozitarea unor pensii

Stupoare în Parlament: cu FMI la uşă, Legislativul votează reducerea TVA şi neimpozitarea unor pensii

Stupoarea a pus ieri stăpânire pe Camera Deputaţilor după votul dat pe cele două legi - legea de re­du­cere a TVA la 5% la alimentele de bază şi cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei - acte normative care, odată aplicate, ar avea un impact bugetar de peste un miliard de euro anual.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici