Taxa si Rabla

Guvernul a aprobat, ieri, Ordonanta de Urgenta prin care este introdusa taxa de poluare auto, calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte, pe baza emisiilor de dioxid de carbon si de noxe.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Taxa si Rabla

Taxa si Rabla

Aceasta va inlocui taxa de prima inmatriculare aflata in vigoare. Practic, dupa aprobarea taxei de prima inmatriculare a urmat prima varianta de modificare, care a intrat in dezbatere publica, dar la care s-a renuntat, fiind inlocuita de cea de-a treia varianta de taxare a automobilelor ce intra pe piata romaneasca (care s-a aprobat ieri) si care se aplica de la 1 iulie 2008.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici