TOP SECRET:NE TOPIM !

Ziarul „Gardianul“ detine inregistrari din care reiese ca inalti functionari publici sunt la curent cu recomandari ale serviciilor secrete privind ascunderea informatiilor privind canicula. Abia dupa publicarea dezvaluirilor noastre, premierul Tariceanu a convocat o videoconferinta cu prefectii, in care s-au stabilit masuri speciale pentru temperaturile extreme care vor lovi Romånia. Tot ieri, Administratia Nationala de Meteorologie a dat in premiera avertizari despre temperaturi care vor depasi 40 de grade C.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului TOP SECRET:NE TOPIM !

TOP SECRET:NE TOPIM !

Noile avertizari seamana cu declaratiile facute de Traian Basescu inca din 28 iunie, dar negate cu tarie påna ieri de premierul Calin Popescu-Tariceanu. Desi publicul a aflat de-abia acum de temperaturile de peste 40 de grade, in mai multe institutii se fac pregatiri ca pentru un razboi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici