Gabriela Ruse a terminat şi învinsă, şi accidentată duelul cu Elena Rîbakina. O singură româncă în turul doi

Deşi a condus cu 3-1 în primul set, Ruse nu i-a putut face faţă campioanei din 2002 de la Wimbledon şi a părăsit actuala ediţie din primul tur, după 3 victorii în calificări.

421 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse a terminat şi învinsă, şi accidentată duelul cu Elena Rîbakina. O singură româncă în turul doi

Gabi Ruse

După 3 victorii cu 2-0 la seturi în calificări, Gabriela Ruse, 26 de ani şi locul 152 WTA, a avut un meci greu în primul tur de pe tabloul principal.

A întâlnit-o pe kazaha Elena Rîbakina (25 de ani), care i-a lăsat doar 4 game-uri. Favorita 4 s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1.

Ruse a început bine şi a condus cu 3-1 în manşa inaugurală, însă campioana din 2022 a revenit cu 9 game-uri la rând.

La scorul de 4-1 ăn setul doi, Ruse a primit îngrijiri medicale. Meciul s-a disputat pe terenul 1, cu acoperişul tras, şi a durat o oră şi 10 minute.

Ana Bogdan a pierdut, tot azi, în tie-break-ul setului decisiv în faţa spaniolei Cristina Bucsa, scor 4-6, 6-4, 6-7 (5-10).

În prima zi de la Wimbledon, ieri, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea au pierdut în primul tur, doar Anca Todoni reuşind să acceadă în turul secund.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici