Banii se duc la polii naţionali

Investiţiile efectuate prin programele cu finanţare comunitară vor fi direcţionate cu prioritate în aria marilor oraşe din cele şapte regiuni de dezvoltare, excluzând zona Bucureşti-Ilfov, pentru a permite accesarea în totalitate a fondurilor UE şi micşorarea diferenţei dintre Capitală şi restul ţării.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Banii se duc la polii naţionali

Banii se duc la polii naţionali

"Cele şapte oraşe, respectiv Constanţa, Timişoara, Ploieşti, Craiova, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi, vor fi desemnate poli naţionali de creştere în care se realizează cu prioritate investiţii din programele cu finanţare comunitară şi naţională", au declarat surse oficiale.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici