Guvernul ne amăgeşte cu cea mai mare creştere de după Ceauşescu

În timp ce guvernul se laudă cu o creştere economică record, analiştii prognozează oprirea motorului economiei.

4 afișări
Imaginea articolului Guvernul ne amăgeşte cu cea mai mare creştere de după Ceauşescu

Guvernul ne amăgeşte cu cea mai mare creştere de după Ceauşescu

Creşterea economică înregistrată în primul semestru a ajuns la valoarea-record de 8,8%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul Naţional de Statistică (INS). La nivel semestrial, precedentul record, de 7,4%, a fost atins în primele şase luni din 2006. La nivel de trimestru, cele mai ridicate niveluri ale creşterii economice au fost înregistrate în iulie-septembrie 2004 şi octombrie-decembrie 2004, de 9,8%, şi, respectiv, 9,5%. O explicaţie pentru acest fenomen ar putea fi pusă pe seama perioadelor electorale din 2004.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici