Profit din apă, cu bani europeni

Costurile necesare României pentru conformarea cu directivele europene a sectorului apei se ridică la 9 miliarde euro. Cu toate că fondurile europene destinate sectorului de profil nu reprezintă nici jumătate din necesar, procesul de reabilitare şi construcţie a sistemelor de alimentare cu apă, canalizare şi epurare va pune în mişcare, dacă nu toată, cea mai mare parte a sectoarelor din industria construcţiilor şi nu numai.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Profit din apă, cu bani europeni

Profit din apă, cu bani europeni

Este de la sine înţeles că cele 3,8 miliarde de euro, bani europeni alocaţi pentru domeniul de profil, vor fi ca un magnet pentru firme de tot soiul, de la cele specializate în tratarea apei, până la cele de construcţii clasice. Pe lângă asta, scenariul se propagă odată cu apariţia multiplelor oportunităţi de investiţii în acest sector. De fondurile europene destinate infrastructurii apei nu se vor putea "lipi" foarte mulţi bani bugetari, astfel că investiţiile private nu vor întârzia să apară, operatorii de distribuţie a apei şi de canalizare instalându-se rapid pe piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici