Taxă pe hamburger

Anul acesta se anunţă unul cu multe surprize în ceea ce priveşte taxarea contribuabililor. Pentru că este criză, pentru că bugetul este “subnutrit” şi pentru că statul este disperat după bani.

Urmărește
6 afișări
Imaginea articolului Taxă pe hamburger

Taxă pe hamburger

Şi se pare că membrii Cabinetului Boc au idei destul de multe pentru atragerea de bani la buget. Un exemplu este propunerea ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, de taxare a… hamburgerului, savarinei şi eclerului şi a "cico-ului" acidulat.Ministrul Sănătăţii Cseke Attila a anunţat ieri, chiar în prima conferinţă de presă a mandatului său, că va lansa în dezbatere publică un proiect care vizează introducerea unei taxe pentru produsele de fast-food, cofetărie şi băuturi carbogazoase.


Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici