Taxa pe hamburger

Proiectul de lege prin care se introduce noua taxa a fost lansat spre dezbatere publica ieri. In perioada urmatoare vor avea loc intalniri intre repre­zentantii Ministe­rului Sana­tatii (MS) si cei ai pro­du­catorilor si distri­buitorilor de dulciuri, produse de cofe­tarie, bauturi carbo­gazoase etc.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Taxa pe hamburger

Taxa pe hamburger

Reprezentanti ai industriilor vizate de noua taxa pe viciu au declarat ca asteapta sa vada proiectul de act normativ pentru a putea face observatii. "Cred ca ministrul s-a grabit cu acest act normativ. Are nevoie de bani si a gasit o solutie", a spus Sorin Minea, prese­din­tele Romalimenta, patronat din industria alimentara.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici