VIDEO  Avionul cu care SUA bagă frica în Putin: F-35A aterizează cu mare uşurinţă şi pe autostradă

Avioanele cu reacţie F-35A şi-au făcut o obişnuinţă să aterizeze spectaculos şi în afara pistelor clasice.

Urmărește
17661 afișări
Imaginea articolului Avionul cu care SUA bagă frica în Putin: F-35A aterizează cu mare uşurinţă şi pe autostradă

Escadrilă de F-35A, gata de decolare

Imaginile arată aterizarea spectaculoasă a unui avion cu reacţie F-35A aparţinând forţelor aeriene americane.

Nu se întâmplă pe o pistă autorizată, ci are loc pe o autostradă din Finlanda, ţară care are o graniţă comună de 1.300 de kilometri cu rusia.

La fel a procedat şi un al doilea F-35. Aeronavale au luat parte la exerciţiile anuale ale forţelor aeriene finlandeze numite Baaba2024.

Nu este însă o premieră pentru respectivele aparate de zbor.

Două avioane de luptă F-35A Lockheed Martin, deţinute de Royal Norwegian Air Force, au aterizat pentru prima dată pe o autostradă acum câteva luni, după cum se poate observa din imaginile de mai jos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici