Elena Lasconi, despre posibila candidatură a lui Klaus Iohannis la Senat: Tupeul nu mai are limite. A ajuns să-l copieze pe Ion Iliescu

  • Preşedintele USR, Elena Lasconi, lansează un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, care ar putea candida la pentru un post de senator.
  • „Tupeul lui Iohannis nu mai are limite”, spune Lasconi şi îi reaminteşte că nu a venit niciodată în faţa Parlamentului să discute teme importante pentru societate.
Urmărește
334 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi, despre posibila candidatură a lui Klaus Iohannis la Senat: Tupeul nu mai are limite. A ajuns să-l copieze pe Ion Iliescu

„Klaus Iohannis, preşedinte al României, nu a venit nici măcar o singură dată în faţa Parlamentului să vorbească despre lista lungă de teme importante pentru societatea românească. Acum, foloseşte PNL şi se gudură pe lângă PSD ca Parlamentul pentru care n-a avut pic de respect să dea o lege pentru el! Tupeu nemărginit”, spune, miercuri, Elena Lasconi.

Preşedintele USR le cere liberalilor „care au mai rămas în PNL” să nu devină „marionete ale unui preşedinte care ne-a păcălit pe toţi” şi să nu susţină proiectul de lege depus de „unii din PNL”, proiect care i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare.

„Pot înţelege că PSD va executa ordinele lui Iohannis, pentru că îi datorează venirea la guvernare, dar nu pot înţelege tupeul şi cinismul dus la extrem. Mandatul preşedintelui a fost unul contrareformist, nu este de mirare că a ajuns să-l copieze pe Ion Iliescu, tătucul statului mafiot care îi asupreşte pe români de 35 de ani. În ultimul an, propaganda iohannistă ne-a asigurat că preşedintele are nenumărate opţiuni de a-şi continua cariera la nivel internaţional, însă iată că realitatea era alta. În realitate, Iohannis este un politician mediocru şi toată lumea – şi la NATO, şi la UE – a înţeles că un personaj atât de leneş şi fără pic de consistenţă nu poate ocupa un rol important. De altfel, el nu a primit nici măcar un post de reprezentare la UE”, adaugă Lasconi.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a confirmat joi, că PNL a depus un proiect de lege prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida pentru o funcţie aleasă în Parlamentul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici