Daniel Suciu (PSD): Liberalii folosesc deciziile CCR ca preş de şters picioarele sau arme politice

Daniel Suciu (PSD) spune că dacă deunăzi liberalii cereau scoaterea anumitor partide în afara legii, azi clamează supremaţia deciziilor CCR, dar le folosesc „ca preş de şters picioarele sau arme politice”, după ce CCR a invalidat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Daniel Suciu (PSD): Liberalii folosesc deciziile CCR ca preş de şters picioarele sau arme politice

„Uitarea intenţionată şi ipocrizia sunt cele mai urâte atribute în politică, iar liberalii azi le practică cu un avânt penibil. Mai deunăzi liberalii cereau scoaterea anumitor partide în afara legii, azi clamează vârtos supremaţia deciziilor CCR, dar folosesc deciziile acesteia ca preş de şters picioarele sau arme politice. E un fel de milogeală pentru voturi, un fel de neputinţă cronică pe care trebuie să o arunce oriunde numai în curtea lor nu”, spune Daniel Suciu.

Social-democratul arată cu degetul spre candidatul PNL, Nicolae Ciucă, despre care spune că tocmai a arătat „câte parale” dă pe statul de drept.

„Azi, domnule aspirant la preşedinţie Ciucă, tocmai ai arătat câte parale dai pe statul de drept, nu cel de drepţi. Azi, domnule Sighiartău nu ai voie să vorbeşti despre legi şi moralitate pentru că tu însuţi ai ras o organizaţie întreagă doar ca să te înscăunezi deputat. Nu, oricine poate spune ceva despre moralitate dar numai tu nu! PS-domnilor care comentaţi acum deciziile CCR, unde eraţi când o asemenea decizie ne-a pricopsit cu Băsescu încă 2 ani jumătate? Atunci tropăiaţi voios, şi tăceaţi mâlc, acum vă înspumaţi doar pentru că sunteţi disperaţi după voturi! Şi săriţi ca hienele fără măcar să vedeţi motivarea CCR”, a mai spus social-democratul.

Judecătorii Curţii Constituţionale a României au respins sâmbătă candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi. Practic, Diana Şoşoacă nu poate candida la alegerile prezidenţiale. Decizia este definitivă şi urmează să fie comunicată Biroului Central Electoral.

Imediat, PSD şi PNL s-au acuzat reciproc.

Diana Şoşoacă a reacţionat şi sâmbătă, la miezul nopţii, a depus din nou candidatura, urmând să fie luată o decizie, duminică, pe această nouă candidatură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici