"Nu e derby"

Hagi i-a înţepat pe clujenii de la CFR spunînd că, pentru Steaua, doar meciurile cu Dinamo sînt derby-uri. "Va fi o deplasare de foc" a fost primul lucru pe care Hagi l-a spus despre meciul cu CFR, de mîine seară, după care a adăugat: "Vom întîlni cel mai puternic adversar dintre cei cu care am jucat pînă acum în campionat".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului "Nu e derby"

"Nu e derby"

Totuşi, Hagi a ţinut apoi să trimită ironii către gruparea patronată de Paszkany. "Dacă CFR - Steaua e un derby? Nu, nu e. Poate fi un meci important, poate fi un meci interesant, însă derby adevărat e doar Steaua - Dinamo pentru că numai aceste echipe au scris istoria fotbalului românesc. Restul sînt doar meciuri. Nu vreau să supăr pe nimeni prin ceea ce spun, dar trebuie să ajungem şi noi în România să gîndim în această privinţă şi să respectăm formaţiile care au scris şi au făcut istorie", a declarat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici