Scandal!

Cearta izbucnită la Steaua, imediat după meciul de la Cluj, l-a avut în prim-plan chiar pe finanţatorul Gigi Becali care e pe punctul să-l dea afară pe Gică Hagi.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Scandal!

Scandal!

Gigi Becali a plecat de la Cluj în minutul 71, înainte ca Trică să rateze penalty-ul. Supărat pe Hagi, care, spune el, nu-l ascultă, Becali s-a hotărât să-i dea pe hârtie echipa din meciul retur cu Bate Borisov, pentru ca toată lumea să fie mulţumită. În cazul în care nu-l va asculta, Becali a declarat că-şi va concedia naşul. "E inadmisibil ce se întâmplă. Am zis că nu mă implic în viaţa echipei. Dar atunci când vreau un jucător pe teren, păi aşa să fie. I-am spus să-l joace pe Mirel Rădoi fundaş central, dar nu m-a ascultat", a spus descumpănit Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici