Liberalii au deschis focul in plin asupra Arhivelor Nationale

In ciuda semnalului de alarma tras recent de reputati academicieni si istorici, atentatul la Arhivele Nationale continua.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Liberalii au deschis focul in plin asupra Arhivelor Nationale

Liberalii au deschis focul in plin asupra Arhivelor Nationale

Binevoitorii, care doresc instaurarea haosului si eliminarea profesionistilor din aceasta institutie venerabila a statului roman si inlocuirea acestora cu persoane numite exclusiv pe considerente politice, fara experienta in domeniu, par sa-si fi atins scopul marsav.Vineri, in timp ce unul dintre profesionistii Arhivelor Nationale, prof.univ.dr. Mihai Lungu, cel care conduce de ani de zile cu rezultate remarcabile Arhivele Nationale, era la Craiova, intr-o comisie pentru o teza de doctorat, la sediul Arhivelor Nationale au sosit fisele posturilor de director general si director general adjunct. Aici, stupoare... Pentru ca actualul director general sa poata fi schimbat, fisele posturilor au fost modificate, in sensul ca noile persoane numite in posturile de conducere din institutie, echivalente inaltilor functionari publici, puteau fi angajate... si prin conventie civila, lucru de neconceput in Romania mileniului III. Nu mentionam decat ca respectiva conventie civila se poate incheia pentru un proiect si numai in situatia in care in cadrul institutiei respective nu exista un specialist in acel domeniu( ?!). Agentia Nationala a Functionarilor Publici trebuie sa se autosesizeze urgent in conditiile lipsei unui concurs pe aceste functii pentru ca este singura institutie indreptatita sa organizeze concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici